• 01.03.2019
  In dialoog met de overheid
  terug
  next
 • 01.01.2021
  USS behartigt de gemeenschappelijke belangen van zijn leden
  terug
  next

Nieuwjaarsreceptie USS (Synergie4)

Op donderdag 28 januari 2016 vond de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie plaats van Synergie 4 in de Koninklijke Vlaamse Academie voor Wetenschappen en Kunsten te Brussel. Synergie4 is de overkoepelende naam van vier beroepsverenigingen die zijn ontstaan uit privé-initiatieven uit de ondernemingswereld. Het gaat om VKG (Vereniging der Kassen voor Gezinsvergoedingen), VSVZ (Vereniging der Sociale Verzekeringsfondsen voor Zelfstandigen), UOL (Unie van OndernemingsLoketten) en de USS (Unie Sociale Secretariaten). 

Als voorzitster van VSVZ sprak mevrouw Niki Luyten het welkomstwoord uit waarna mevrouw Maggie De Block, Minister van Sociale Zaken en Volksgezondheid, het woord nam en de aanwezigen trakteerde op een wervelende toespraak.

Enkele foto's van de receptie vindt u hieronder (foto's gemaakt door www.defotograaf.be).

>