• 01.03.2019
  In dialoog met de overheid
  terug
  next
 • 01.01.2021
  USS behartigt de gemeenschappelijke belangen van zijn leden
  terug
  next

Nieuwjaarsreceptie USS 2017 (Synergie4)

Op donderdag 19 januari 2017 vond de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie plaats van Synergie 4 in de lokettenzaal van het Bip (Huis van het Gewest) te Brussel. Synergie4 is de overkoepelende naam van vier beroepsverenigingen die zijn ontstaan uit privé-initiatieven uit de ondernemingswereld. Het gaat om VKG (Vereniging der Kassen voor Gezinsvergoedingen), VSVZ (Vereniging der Sociale Verzekeringsfondsen voor Zelfstandigen), UOL (Unie van OndernemingsLoketten) en de USS (Unie Sociale Secretariaten). 

Als voorzitter van UOL verzorgde de heer Rik Verhulst het welkomstwoord. Gastspreker dit jaar was de heer Willy Borsus (Minister van Middenstand, Zelfstandigen, KMO’s, Landbouw en Maatschappelijke integratie) die de aanwezigen trakteerde op een inspirerende speech.  

Enkele foto's van de receptie vindt u hieronder (foto's gemaakt door www.defotograaf.be).

>