• 01.03.2019
  In dialoog met de overheid
  terug
  next
 • 01.01.2021
  USS behartigt de gemeenschappelijke belangen van zijn leden
  terug
  next

USS lunch met de heer Philippe De Backer, Staatssecretaris voor Bestrijding van de Sociale Fraude, Privacy en Noordzee

Voor de zesde editie van de USS-lunch was de heer Philippe De Backer uitgenodigd als gastspreker, staatssecretaris voor Bestrijding van de Sociale Fraude, Privacy en de Noordzee.

De USS aanhoorde met grote interesse de toekomstplannen van de staatssecretaris betreffende de horeca en zijn pleidooi voor een uitbreiding van de flexi-jobs. Ook de ambities en verwachtingen van de staatssecretaris rond de hervorming van de inspectiediensten in de strijd tegen sociale fraude werden met belangstelling onthaald.

De staatssecretaris nam ook de tijd om te antwoorden op vragen van de aanwezige leden aangaande o.a. de GDPR (General Data Protection Regulation), de hervorming van de privacycommissie en de strijd tegen Europese sociale fraude.

>