• 23.05.2019
  Activiteitenverslag 2018
  terug
  next
 • 01.03.2019
  Memorandum verkiezingen 2019
  terug
  next
 • 17.01.2019
  Foto's nieuwjaarsreceptie
  terug
  next
 • 01.01.2019
  USS behartigt de gemeenschappelijke belangen van zijn leden
  terug
  next

USS lunch met de heer Johan Van Overtveldt, Minister van Financiën en Fiscale Fraudebestrijding

De heer Johan Van Overtveldt, Minister van Financiën en Fiscale Fraudebestrijding, was op 20 februari 2018 gastspreker op de 7de editie van de USS lunch.

Het werd een interessante uiteenzetting over de hervorming van de FOD Financiën en het nieuwe pakket aan fiscale maatregelen dat vorig jaar goedgekeurd werd in het Zomerakkoord. De minister gaf ook meer uitleg bij zijn ambities en verwachtingen voor het komende jaar rond de aanpak van de fiscale fraude.

Tijdens de vragenronde konden de aanwezige leden nog bijkomende vragen stellen aan de minister. Zo kregen de sociale secretariaten een stand van zaken van enkele lopende dossiers waaronder de startersjobs, de mobiliteitsvergoeding en een toelichting over een nieuw systeem om de belastingaangifte en belastingcontrole voor ondernemingen te vereenvoudigen.   

>